Aquest juny s'estrena La Calaixera

2019-05-30 00:00:00

Us presentem la primera edició de La Calaixera! D’ara en endavant La Calaixera substituirà el Full Informatiu i farà aproximació més actualitzada i moderna dels actes organitzats per l’Ajuntament de Font-rubí. Esperem que us agradi.

Les calaixeres catalanes són uns mobles amb entitat, distingibles de la resta per les seves característiques estructurals i formals. Històricament parlant, responen als diversos gustos europeus del moment. Les primeres calaixeres apareixen a finals del segle XVII, moment en què els mobles i els interiors de les cases fan un gir cap a la modernitat. Volem que La Calaixera de Font-rubí sigui això, un espai on tingui cabuda tota la informació que pugui ser d’utilitat per a tots i totes.

Som un municipi viu amb una gran quantitat d’activitats de tota mena i per a tots els públics. Des de l’ajuntament també organitzem diversos actes i esdeveniments i volem fer-ne la màxima difusió. Així doncs, el nostre objectiu és posar a l’abast de la ciutadania una eina de comunicació eficient. Tot i que sabem que les xarxes i internet fan part de la tasca, creiem important fer arribar en paper a totes les cases aquest butlletí perquè la informació que contingui arribi a tothom.

Fins ara el Full Informatiu ha complert una tasca i ha arribat el moment de modernitzar-lo. La Calaixera ja és una realitat, i ara toca omplir els calaixos d’activitat, de vida, en resum de realitat i de servei. Ha nascut per això i la farem créixer entre tots i totes, com a eina per a informar-nos del dia a dia font-rubinenc.

 

Xavier Lluch

Alcalde-president de Font-rubí

 

La Calaixera núm. 1 - Juny 2019

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '21-06-2019 14:34