Obertes les presincripcions a l'Escola de Música de l'Alt Penedès (EMAP)

2020-06-02 00:00:00

El curs 2020-21, l'EMAP oferirà diferents programes organitzats per edats i interessos, diversitat d’instruments, concerts, activitats, tallers i trobades.

L'EMAP és una escola de música que acosta una formació musical de qualitat als municipis petits i mitjans de la comarca gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Olesa de Bonesvalls, Sant Llorenç d’Hortons, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilobí del Penedès i Cabrera d’Anoia.

Els seus objectius són fer possible la iniciació a la música per a totes les edats i de treballar per a la dinamització cultural dels municipis. És una escola oberta i vinculada al territori que vol impulsar la creació de formacions musicals integrades a la comarca. Les activitats es realitzen en espais cedits pels ajuntaments i segueix el calendari lectiu escolar.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '20-08-2020 08:54