Una Festa Major farcida d'activitats

2019-07-03 00:00:00

Els actes principals de la FM de Guardiola 2019 s’estendran del divendres 9 al dissabte 17 d’agost. Durant aquests 9 dies, Guardiola s’omplirà de vida i cada dia s’oferiran activitats. A continuació es detallen els principals actes que els administradors/es han preparat per a aquesta FM.

Com a acte previ a destacar, el diumenge 4 d’agost tindrà lloc la XIX Fira de Caça del Penedès, organitzada per l’Associació Promotora de Fires de Caça del Penedès.

La nit jove serà el divendres 9 d’agost, amb el concert de Roba Estesa i festa amb les PD De.Cactus. El dissabte 10 d’agost tindrà lloc la 4a Nit de Foc, a càrrec dels Diables de Font-rubí. Tot seguit, hi haurà concert amb el grup de versions Hey! Pachucos! i la festa continuarà de la mà de PD The Màndrils i el DJ Hurtu. Seguirem la FM el diumenge 11 d’agost amb un concert i ball de swing, a càrrec del grup Happy jazz Feetwarmers.

El dilluns 12 tindran lloc els campionats de ping-pong i futbolí; així com la caminada popular, organitzada per l’Associació de joves de Font-rubí. Com a novetat, el dimarts 13 els administradors/es organitzaran un cinema a la fresca.

Els actes tradicionals començaran, com és habitual, el dia 14 amb el pregó, a càrrec de les Gitanes de Font-rubí, que aquest 2019 celebren el seu 10è aniversari. Amb motiu d’aquest aniversari, s’han convidat a les Gitanes de Vilafranca. A continuació es donarà el tret de sortida de la cercavila. Al finalitzar el recorregut, es donarà pas als versots diabòlics.

El dijous 15 d’agost tindrà lloc la missa solemne, l’actuació de lluïment dels balls populars, el ball de vetlla, que enguany anirà a càrrec del Grup Loren, i el tradicional sopar d’ex-administradors/es. El divendres 16 gaudirem d’actes com el campionat de mata-conills, la 6a edició de la gimcana de tractors i la tarda en família, entre d’altres. També cal destacar l’actuació d’havaneres, a càrrec del grup Xató, i l’espectacle de teatre d’humor, enguany amb Màgia Comedy. Ja per acabar, el dissabte 17 d’agost tindrà lloc la festa de l’aigua i les diverses actuacions de l’Orquestra Internacional Maravella.

Cal destacar que aquesta és la 20a FM organitzada per administradors/es i, per tant, també hi haurà un apartat especial al programa per a totes aquestes persones que voluntàriament han dedicat temps i esforç per fer, any rere any, una bona festa major.

 

Text: Laura Pascual.

Fotografia: Daniel Sabaté.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '02-08-2019 16:32