Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

2019-09-04 00:00:00

El passat dissabte 17 d’agost es va celebrar la Festa de l’Aigua, dins del marc de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí. La festa va consistir en uns inflables d’aigua i un estand on es venien productes del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” a la Piscina Municipal.

Es van vendre tovalloles, samarretes, ampolles, barrets, bosses, etc. En total, entre vendes i donacions, es va aconseguir recaptar un total de 345 euros, tots ells destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple. Des de l’Ajuntament agraïm la col·laboració de les persones voluntàries i assistents a l’acte.

El “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen en la campanya.

A Catalunya més de 600 piscines participen en el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, i la Piscina Municipal de Guardiola de Font-rubí ha estat un any més una d’elles.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '23-09-2019 09:03