Vinòleum i Festa del Most 2019

2019-09-04 00:00:00

La tercera edició de la Fira Vinòleum Font-rubí i la Festa del Most se celebraran conjuntament el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre de 2019.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DEL VINÒLEUM

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DEL VINÒLEUM (FORMAT A4)

 

Com a novetat, el Vinòleum començarà el dissabte a la tarda i acabarà diumenge al vespre, mentre que en edicions anteriors durava des del dissabte al matí fins al diumenge al migdia.

El tret de sortida tindrà lloc el dissabte a les 17.00 h i anirà a càrrec del meteoròleg Francesc Mauri. Seguidament obriran els diferents estands de vins, caves, olis, artesania, gastronomia i l’exhibició d’oficis.

Al llarg de la tarda hi haurà una cata vertical de xarel·lo del celler Montpicolis; tasts de vins, caves i productes gastronòmics; i tasts de vins del món. Els infants podran gaudir tota la tarda de jocs gegants i tallers infantils. En l’àmbit musical, dissabte podrem
escoltar i ballar Swing, hi haurà concert a càrrec del grup Trifàsic i acabarem la nit amb el grup Versió.Cat.

El diumenge 20 al matí es podrà participar en l’esmorzar del veremador/a, la mostra de balls populars i la trepitjada de raïm de la tradicional Festa del Most. Els estands de la fira obriran a les 10.30 h fins a les 21.00 h. Al llarg de tot el dia s’han organitzat jocs gegants, un taller de cuina, un taller de pintura amb vi per tota la família, un tast de vi a càrrec del Celler Can Suriol del Castell de Grabuach, un tast de vi a càrrec d’Heretat Mont-rubí i un tast d’olives, entre altres activitats.

A la tarda hi haurà un taller de còctels i maridatge de vins i formatge Xerigots. Tancaran aquesta edició del Vinòleumn dos grups de música en directe: Kim&Noelia i Crom Acústics.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '14-10-2019 13:49