Festes de Nadal

2019-12-02 00:00:00

Aquest desembre i gener, gaudeix de les Festes de Nadal a Font-rubí.

Descarrega't el programa de Nadal.

Estem a punt de celebrar les Festes que potser tenen més tradició en el nostre país. El Nadal en el món occidental és una festa d’origen religiós que se celebra el 25 de desembre i commemora el naixement de Jesucrist. Actualment, aquesta celebració s’avança al calendari i podem dir que tot el mes de desembre està ple d’activitats relacionades amb el Nadal. Podem posar diversos exemples: els Nicolaus i les Llúcies a principis de desembre, la Marató de TV3, el caga Tió, diverses convocatòries solidàries arreu del territori, les fires de Santa Llúcia, etc.

Val a dir que portem uns anys complexes políticament parlant i que el futur esdevé incert, però estic convençut que entre tots/es sabrem trobar l’encaix dins la societat de les diverses maneres de pensar. Malgrat el creixement de grups polítics radicals i d’extrema dreta, segueixo sent optimista en què puguem trobar solucions a les necessitats presents i futures de la societat, per tal d’aconseguir més justícia i més solidaritat entre els pobles i entre les persones que pensen de manera desigual. El diàleg ha de ser present a la base de la política: podem pensar de diferent manera com és natural, però és a través del diàleg que arribarem a acords; això és l’origen de tot.

Aquí a Font-rubí celebrem amb intensitat aquestes Festes. Trobareu en aquest programa gran quantitat d’activitats, perquè puguem gaudir amb els infants d’aquests dies tan assenyalats.

Vull agrair a totes les entitats l’esforç, la col·laboració i la seva participació en l’organització d’aquestes festes nadalenques; la societat font-rubinenca és un exemple a l’hora de fomentar les tradicions culturals del nostre poble.

 

Xavier Lluch i Llopart
Alcalde – president de l’ajuntament de Font-rubí

Imatges i vídeos

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '08-01-2020 16:10