Festes de Sant Vicenç 2020

2020-01-13 00:00:00

Del 18 al 26 de gener tindran lloc les Festes de Sant Vicenç.

Aquest any la Festa Major d’Hivern presenta algunes novetats.

Les festes de Sant Vicenç són un clar exemple de la implicació del teixit associatiu font-rubinenc al calendari festiu del municipi. 

Descarrega’t el programa.

Les festes començaran amb el Campionat de truc el dissabte 18 de gener. Aquest mateix dia es donarà tret de sortida al XXII Cicle de Cava Jazz, amb l’actuació de Think – Aretha Franklin Tribute.

Com a novetats,  el dijous 23 de gener hi haurà Donació de Sang, a càrrec del Banc de Sang i Teixits; i el divendres 24 de gener, des de l’Espai Jove La Barraca s’ha organitzat una sessió de música reggae amb Boka Sound, sota el lema “Winter Reggae”.

El dissabte 25 de gener al Centre recreatiu “La Cooperativa” hi haurà l’obra de teatre “Un barret de palla d’Itàlia” (d’Eugène labiche), a càrrec del grup teatral La Torre, de Les Gunyoles d’Avinyonet. L’obra és organitzada en el marc de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. L’entrada és gratuïta.

El diumenge 26 hi haurà la tradicional sardinada popular, que també oferirà pa amb xocolata per a la canalla, que també podrà crear el seu marc de fotos amb el taller organitzat per la font-rubinenca Eva Parera. L’Associació de Joves també s’ha sumat a la festa, organitzant per segon any consecutiu el Torneig Popular d’Estirar Corda. A les 12.30 h, al camp de futbol tindrà lloc un taller d’educació canina a càrrec de Mònica Corchado. Organitza l’acte Empelt.

El mateix diumenge 26 de gener, a 2/4 d’1 del migdia a l’Església de Santa Maria de Bellver hi haurà la Missa de Sant Vicenç, amb la participació de l’Agrupació Coral de Guardiola de Font-rubí.  Les festes de Sant Vicenç finalitzaran amb el concert i ball de Sant Vicenç, enguany amb l’Orquestra Sakatà. L’acte és organitzat per la Societat del Ball amb la col·laboració de l’Ajuntament de Font-rubí i la Comissió de Festes.

Trobareu tota la informació detallada al programa de les Festes de Sant Vicenç.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '28-01-2020 16:16