Estiu a la piscina

2019-06-28 00:00:00

Aquest 2019 el Guardijove celebra el seu 10è aniversari. El Guardijove té com a objectiu la dinamització sociocultural durant el mes de juliol a la piscina municipal, que ofereix diversitat d’activitats i d’arts escèniques. Seguint la línia de l'any passat, l'Espai Jove La Barraca se suma al Guardijove i, durant els divendres de juliol, trasllada les activitats a la Piscina municipal.

 

10È GUARDIJOVE

Es durà a terme cada divendres de juliol, a les 11 de la nit, a la piscina municipal. Les activitats són gratuïtes i no cal inscriure’s prèviament per a participar-hi.
 

Bany nocturn

Divendres 5 de juliol

Una ocasió excepcional per banyar-te a la nit, amb bona companyia i els hits musicals de l’estiu de teló de fons.


Espectacles de clown

Divendres 12 de juliol

Pixa’t de riure amb l’actor Inda Pereda, que ens porta 2 espectacles de clown sense text. L’Inda havia format part del grup de teatre La Carrerada de Font-rubí.

  • Dolça nit d’estiu: una peça curta, però no menys intensa, que obrint les portes a l’absurd, ens recorda que a vegades no tenim cap altre més opció que  deixar-nos anar i acceptar l’inevitable... No recomanada a menors de 16 anys.
  • Lubbert: abans que els jardins de l'Eden fossin trepitjats per Adan i Eva, Déu, va tenir un pla. Coneix a Lubbert Dash, el primer esbós d'ésser humà a la terra.

 

Classe de zumba participativa

Divendres 19 de juliol

Balla i mou-te en aquesta masterclass de zumba oberta a tots els públics.

 

Cinema a la piscina

Divendres 26 de juliol.

Una comèdia dramàtica i romàntica musical escrita i dirigida per Damien Chazelle i protagonitzada per Ryan Gosling i Emma Stone, sobre un músic i una
aspirant a actriu que es coneixen i s'enamoren a Los Angeles.

 

ACTIVITATS DE L'ESPAI JOVE LA BARRACA A LA PISCINA

Aquest 2019 l’oferta d’activitats és la següent:

 

Taller de construccions amb Kapla

Divendres 5 de juliol

Construeix tot allò que vulguis o segueix les instruccions de l’animador per tal de fer construccions increïbles amb el joc Kapla!

 

Cuina sense pares

Divendres 12 de juliol

Aprèn algunes receptes delicioses per tastar-les després! A més, les pots cuinar sense fogons.

 

Taller d’acrobàcies i moviment

Divendres 19 de juliol

Treballarem diferents aspectes del món del circ, des de la posada en escena i el moviment corporal fins a acrobàcies de terra i equilibris acrobàtics. No t’ho perdis!

 

Dansa oriental

Divendres 26 de juliol

Vine a aprendre els moviments i passos específics d’aquesta dansa i a moure l’esquelet una estona!

 

Totes les activitats són a les 5 de la tarda i gratuïtes. A més, aquella tarda els/les participants de l'activitat tindran l'entrada gratuïta a la piscina. Cal inscriure's prèviament a pegueraam@diba.cat, al 689388858 o presencialment a l'Espai Jove La Barraca.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '01-07-2019 18:23